Ontdek Juliet

Juliet

Dat jaar won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk, Armstrong (neen, niet de wielrenner!) maakte een klein stap op de maand, Jacky Ickx, laatste vertrokken in Le Mans, eindigde als eerste na een 24 uur race, Woodstock viert de muziek en « flower power, 1969 is een groot jaar geweest. Hetzelfde jaar verschijnt een grappige autotje op de grote schermen, haar naam : « Herbie ». Grappig, lief, verrassend, deze autotje viert dit jaar haar vijftigste verjaardag.

Foto Juliet n°1

Wie anders dan Michel Deman, ware specialist van uitzonderlijke auto’s, kon aan het jaar 1969 een hulde brengen ? Met de hulp van Pascal Witmeur, de voormalige race-piloot en « brain-stormer » maar vooral met de steun van de Deman Brussels ploegen, ze hebben Juliet het leven gegeven. Achter deze lieve naam verbergt zich een echte fan van de Kever van de film uit 1969. Het verschil is dat Juliet een echte GT3 auto is en dat ze op 27-28 juli aan de Total 24 Hours of Spa zal deelnemen. Juliet heeft SRO, de organisatoren van werelds grootste endurance race, kunnen overtuigen haar naast de beste GT auto’s te laten racen. Haar top bemaning zal later bekend gemaakt worden.

Foto Juliet n°2

Juliet wil een hulde aan het uitzonderlijk jaar 1969 brengen maar ze wil ook kinderen in moeilijkheden helpen. Daarvoor zal deze fantastisch auto geld verzamelen voor twee goede doelen : « Viva for life » van VivaCité (RTBF) en « Kinderarmoedefonds.be ».

Foto Juliet n°3

Na haar eerste training sessie op het circuit van Spa-Francorchamps (2-3 juli), zal Juliet aanwezig zijn bij Deman Brussels vanaf 8 juli waar iedereen van harte welkom zal zijn haar een goede dag komen doen en dit voordat ze naar Spa-Francorchamps terugkeert eind juli.

Foto Juliet n°4
Foto Juliet n°5
Foto Juliet n°6
Foto Juliet n°7
Contacteer ons